tisdag 23 januari 2018

Nu stolt ägare av Kopparbergs

Äntligen har jag köpt in mig i Kopparbergs. Blev 20 st (hade lite likvider tillgängliga). Har varit intresserad sedan PrataPengar hade VD Peter Bronsman på besök för snart ett år sedan. Riktigt skön filur. Härlig historia om hur han köpte bolaget och hur de växt. Rekommenderar att lyssna på avsnittet om du inte gjort det redan.

I Investerarens, Nicklas Andersson´s egna podd hade vi återigen Peter Bronsman som gäst. Fortfarande oerhört skön att lyssna på och allt han säger känns så rätt. Satsa mer på Storbritannien som är den största marknaden. Men även att växa i USA, Australien och på soliga platser. Asien lät också som att det var på G.

Nu när aktiekursen ända backat en del under det senaste året så känns det rätt okej att kliva in. Pundet har varit jobbigt för Kopparbergs, kommer säkert vara ett tag framåt, Brexit är också ett frågetecken. Tycker ändå att det lät som att det fanns tankar kring lösningar på detta. Framtida marknader finns det gott om. Det kunde ta tid, enligt Peter Bronsman, det kan också gå fort. 😲

Har jag några favoriter från sortimentet?
Självklart!

Sofiero, Corona - En kall ljuslager mitt på sommaren. Funkar alltid.
Höga kusten när du vill ha lite mer smak.Kolla här om du vill se det stora sortimentet Kopparberg´s besitter. Länk

2 kommentarer:

 1. Hej Pappa Betalar?

  Även jag gillar Prata Pengar. Kopparbergs har helt klart en imponerande historik. Hoppas din investering blir bra på sikt.

  Mvh Slimis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Slimis!
   Man blev nästan tårögd när beskedet att de la ner Prata Pengar kom. Men Investeraren levererar bra på egen hand.

   Radera