måndag 7 januari 2019

Hemma igen

Semester

Tror inte att det undgått någon att vi har varit på semester i Thailand. På Twitter och Instagram har jag lagt upp två bilder. Har försökt hålla mig från bloggen men inte lyckats helt. Alla inlägg som lagts upp på bloggen skrevs innan resan men jag har varit inne och kikat på kommentarer och svarat ibland.
Har också läst andra bloggar under semestern. 

Vi njöt så otroligt mycket. Mamma betalar? lyckades verkligen komma ner i varv.
Jag har skrivit lite om att hon inte trivs så bra på jobbet och att hon behöver byta jobb. Veckan innan vi åkte iväg på semestern så skrev hon på anställningsbeviset hos en ny arbetsgivare och hon sa upp sig från jobbet hon är så less på. Det tror jag har varit en bidragande anledning till att hon kunnat slappna av så mycket.
Det är intressant hur en arbetsgivare kan bli så förvånad att någon säger upp sig när samma person under 1 års tid förklarat att det måste hända något för att hon ska vara kvar.

Så fantastiskt roligt. Nytt år och nya möjligheter.
Vi pratade mycket om att hon behövde byta jobb för att orka med ett nytt år, vi var beredda att gå ner i lön om det krävdes. Så som det blev för mig när jag bytte jobb för 1 1/2 år sedan. 
Men som tur var så blir det faktiskt 2 000kr mer före skatt. Härligt. Dock får hon längre till jobbet så vet inte om vi sparar så många kronor men det är mindre viktigt i sammanhanget.